appartement |   Verkocht

Antwerpen | Adres op aanvraag
3     |  2    |  1   
Alle Foto's

Beschrijving: ‘Eilandje’: Uniek appartement (ca. 211m² + 14m²) op de 6de verdieping van het Koninklijk Entrepot met indrukwekkend frontaal zicht op de Schelde, het MAS en de jachthaven in het Willemdok. Het Koninklijk Entrepot is één van de eerste projecten in deze tot hotspot getransformeerde culturele en historische buurt.

Buurt: Op de historische fundamenten van de Koninklijke Stapelhuizen – den Entrepot, kijkt het Koninklijk Entrepot gebouw uit over de moderne jachthaven, de heraangelegde Oude Dokken en het imposante Museum Aan De Stroom. De brede wandelboulevards nemen je mee voorbij de vernieuwde pakhuizen waar het Stadsarchief (Felixpakhuis) en het hoofdkwartier van Dries van Noten (Godefriduspakhuis) in huizen. Met het groene park Spoor Noord om de hoek, de opleving van tal van gezellige horecazaken en een recent geopende grote supermarkt is het bijzonder aangenaam leven in deze vernieuwde stadswijk. De hippe buurt kende de laatste jaren een pijlsnelle evolutie die zich uit in een combinatie van oude stadselementen en moderne architecturale pareltjes. Wonen, werken en ontspannen zijn troef in deze buurt. Veel bewoners spreken over het vakantiegevoel dat ze hier ervaren.

Met de renovatie van de Leien (2018/9), de komst van tram 7 (2018) en het nieuwe ziekenhuis (2019) is de vernieuwing van het Eilandje (bijna) rond.

Indeling appartement: Wanneer u het appartement binnentreedt via de veiligheidsdeur is het fenomenale uitzicht op het MAS het eerste wat u ziet. De lichte en ruime woonkamer (ca. 69m2) is met zijn brede ramen gericht naar de highlights van het Eilandje. Vanaf het aanpalende binnenterras (ca. 14m²), uw eigen skybox, heeft u elke avond een vip-view op de ondergaande zon in de Schelde. De harmonicaramen geven, geopend, in alle jaargetijden een totaalbeleving. De luxueus en functioneel ingerichte leefkeuken (ca. 34m²) met groot, centraal keukeneiland is een zegen voor iedere (hobby-)kok. Ontbijten met een uniek zicht is ook hier mogelijk. Een praktische keukenberging annex wasplaats volgt.

Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich, aan de ene kant, de private mastersuite (ca. 44m²), bestaande uit een ruime slaapkamer met airco, een dressing en een badkamer. Aan de andere zijde zijn er nog twee slaapkamers (ca. 12m² en 10m²), een badkamer en een aparte wc.  

Ondergronds: Een ruime kelderberging is inbegrepen in de prijs, een autostaanplaats optioneel aan € 37.500,-

Bijzonderheden:

* Geen inkijk in het appartement - Niet minder dan 15 meter gevelbreedte - Energiezuinig concept met een EPC-waarde van 93 kwh/m² - UC 2051607 - Elektriciteit conform tot 2029.

uw contactpersoon

Paul Meerbergen

overzicht

referenie nr:

3399862

Prijs:

VERKOCHT

kadastraal inkomen:

€ 2489

Oppervlakte grond:

4821m²

Bewoonbare oppervlakte:

211m²

Binnenkant gebouw

toiletten:

2

woonkamer:

69 m²

bijkeuken:

Ja

slaapkamer 1:

17 m²

slaapkamer 2:

12 m²

slaapkamer 3:

10 m²

kelder:

Ja

wasplaats:

Ja

EPC:

93 kwh/m²

Unieke code:

2051607

gepantserde deur:

Ja

lift:

Ja

dubbele beglazing:

Ja

schrijnwerkerij:

hout

verwarming:

collectief

elektriciteitskeuring:

ja, conform

buitenkant gebouw

bouwjaar:

2006

terras 1:

14 m²

xy coordinaten:

51,2286758

dagvaarding:

Neen

bouwvergunning:

Ja

voorkooprecht:

Neen

verkavelingvergunning:

Neen

terrein en/of omgeving

O-peil:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Bezoek of informatie opvragen?

Bedankt voor je interesse, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.