appartement | € 463.000

Binnenvaartstraat - Antwerpen
2     |  2    |  1   
FOTO'S

'India-Natie': Waar stad en haven elkaar ontmoeten.

Op de plaats waar in het verleden wereldhandel werd bedreven start weldra de bouw van deze sublieme nieuwbouw realisatie. Een gezonde mix van appartementen (klein en groot), grondgebonden woningen, kantoren en winkels. Ondergronds worden autostaanplaatsen, individuele kelders en fietsenbergingen voorzien. - Het project bestaat uit 4 stijlvolle gebouwen: 3 woongebouwen (METI, JAIPAL en KESAR) en 1 kantoorgebouw (PAI). 

Deze worden onderling verbonden door een prachtig aangelegde binnentuin, ontworpen door het internationaal bekende landschapsbureau West 8.  

- India-Natie is een voorbeeld van duurzaamheid en passiefbouw. Bovendien wordt een minimum aan energieverbruik gegarandeerd, zodat de CO² uitstoot beperkt blijft.  K-peil = 18; E-peil = 48. 

Het ontwerp van de woongebouwen werd gerealiseerd door PULS-architecten (Kesar), Cuypers & Q architechten (Jaipal) en Raum architecten, allen vaste waardes onder de Antwerpse architectenbureau's.

Alle types hebben een zonneterras of tuin en worden instapklaar of semi casco opgeleverd.

- Dit prestigieuze project bevindt zich in de Cadixwijk aan het Eilandje, een buurt in volle expantie. Toekomstige bewoners zullen hier optimaal genieten van het wonen aan het water (Kempisch dok, Willemdok...), groen & ontspanning (Cadixplein, Badboot, Park Spoor Noord....), cultuur (MAS, Redstar line...), winkels, openbaar vervoer en diverse standingvolle horecazaken.

- Verkoop onder BTW-stelsel.

- Indeling: Inkomhal met vestiaire ruimte. Ruime woonkamer met open keuken, aangrenzend zonneterras met zicht op het Kempisch Dok; masterbedroom met badkamer; tweede slaapkamer met douchekamer.  Terras aan de achterzijde met zicht op de aangelegde binnentuin.

Dit appartement is SEMI-CASCO opgeleverd.  Afwerking voor de koper. India-Natie: een uitstekende belegging voor de toekomst!

uw contactpersoon

Paul Meerbergen

overzicht

referenie nr:

1993897

Prijs:

€ 463.000

kadastraal inkomen:

Niet meegedeeld

Bewoonbare oppervlakte:

138 M²

Binnenkant gebouw

bruto oppervlakte:

138 m²

buitenkant gebouw

bouwjaar:

2017

parking binnen:

Ja

onder BTW stelsel:

Ja

terrein en/of omgeving

O-peil:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

documenten

PLAN

Bezoek of informatie opvragen?

Bedankt voor je interesse, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.