kantoor | € 373.500

Antwerpen - Adres op aanvraag
 
FOTO'S

DE SCHILDEN is een project gelegen tussen het Eilandje en de Groenplaats. Het project omvat een C-vormig gebouw met op de begane grond de handelsruimten. Op de 4 verdiepingen zijn appartementen voorzien en aan de Oude Leeuwenrui de kantoorruimten. Parkeren vindt plaats in de ondergrondse parking van 2 verdiepingen. DE SCHILDEN omvat 2 openbare en publiek toegankelijke binnenhoven bereikbaar vanaf de Oude Leeuwenrui.

De kantoren zijn verdeeld over 8 units, 2 units per verdieping met een oppervlakte van 166 m² tot 191 m². Per verdieping is het mogelijk om 2 units tot een grote unit samen te voegen. Elke unit is voorzien van eigen sanitair.

De entreehal is gelegen aan de doorgang naar de Oude Leeuwenrui. De lift en het trappenhuis zijn enkel toegankelijk voor de gebruikers van de kantoren. De lift is ook toegankelijk vanuit de parking.

De kantoren op de eerste en tweede verdieping hebben de gevel met ramen gericht op de Oude Leeuwenrui. De kantoren op de derde en vierde verdieping hebben zowel een gevel met ramen op de Oude Leeuwenrui als een gevel met ramen gericht op het oosten. De kantoren zijn vrij indeelbaar door de toepassing van verhoogde vloeren en verlaagde plafonds met brandrasters.Verkoop onder registratie en BTW stelsel. Beschikbaar bij akte.

uw contactpersoon

Paul Meerbergen

overzicht

referenie nr:

3128409

Prijs:

€ 373.500

kadastraal inkomen:

Niet meegedeeld

Bewoonbare oppervlakte:

166 M²

Binnenkant gebouw

lift:

Ja

dubbele beglazing:

Ja

verwarming:

individueel

verwarming:

gas cv

buitenkant gebouw

bouwjaar:

2016

terrein en/of omgeving

O-peil:

niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Bezoek of informatie opvragen?

Bedankt voor je interesse, we contacteren je zo spoedig mogelijk.
Oops! Something went wrong while submitting the form.