Wie zijn we?

Metropool Vastgoed is een Antwerps familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar eigendommen verkoopt en verhuurt in Antwerpen en de groene rand.

  • Persoonlijke service: 
    Je hebt maar één contactpersoon bij Metropool Vastgoed. Onze gsm gaat nooit uit. Heb je een vraag? Een idee? Bel ons dan zeker even op. Je hebt altijd meteen de juiste persoon te pakken. We zijn bovendien een familiebedrijf: we kunnen dus snel beslissen en werken graag in vertrouwen.
  • Focus op Antwerpen en de groene rand
    Waarom we geen huizen in andere regio’s verkopen? Simpel: we willen elk hoekje en kantje van je huis en je buurt kennen. Zodat we aan kopers precies kunnen vertellen waar ze verbindingswegen, parken en goede scholen kunnen vinden. Precies wat nodig is om je pand optimaal in de verf te zetten.
  • Milieuvriendelijk:
    We doorkruisen Antwerpen op onze Vespa-scooters, niet met de wagen. Dat gaat sneller én is beter voor het milieu. Op het dak van ons kantoor in Brasschaat liggen bovendien zonnepanelen.

Contacteer ons vrijblijvend met al je vragen.!

Eigendom verkopen?

Wil je je eigendom verkopen?
We nemen deze stress van je over op een professionele en discrete manier. Vul je gegevens hieronder in en we contacteren je zo snel mogelijk.

Bedankt, je aanvraag is goed ontvangen!
Oeps! Er is is mis gegaan.

Team Metropool Vastgoed

Peter Huyghe

Zaakvoerder

Paul Meerbergen

Vennoot

Merel Raaymakers

Vastgoedmakelaar

Sara Minne

Stagiair Vastgoedmakelaar

Je groene makelaar

Bij Metropool Vastgoed hechten we belang aan het milieu. Daarom plaatsten we in 2009 zonnepanelen op het dak van ons kantoor in Brasschaat.
Zo dragen wij ook ons steentje bij aan een mooie toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen.

Verder proberen we zoveel mogelijk naar onze afspraken te gaan met een Vespa-scooter.
Opnieuw goed voor het milieu én we verliezen minder kostbare tijd tussendoor.

Ons vastgoedaanbod

Verkoop je woning met Metropool Vastgoed

Een huis of appartement verkopen, hoe begin je eraan? Wat is de juiste prijs? Welke administratieve papieren komen er allemaal bij kijken? Hoe moet je onderhandelen? Je meest kostbare bezit verkopen, dat doe je niet elke dag.

Bovendien ben je als eigenaar ook emotioneel betrokken. Daarom laat je dit best over aan een ervaren en betrouwbare makelaar. Zo krijg je de juiste prijs voor jouw dierbare woning

Mail of bel ons voor al je vastgoedvragen of een vrijblijvende schatting.