info@metropoolvastgoed.be +32 3 651 73 70 - Noord +32 3 303 02 46 - Antwerpen

Een perfecte vastgoedservice

Uiteraard wilt u vooral verkopen of verhuren. En daar zijn we ijzersterk in. Maar wij doen veel meer voor u dan uw pand aanprijzen op de immosites en tijdens begeleidende bezoeken. Wij zijn een echte partner tijdens uw vastgoedproject:

 • Alle vastgoedtransacties:
  Wil je verkopen? Verhuren? Een nieuwbouw of renovatieproject starten? We zijn graag je makelaar in al die zaken. Steeds met evenveel passie en professionalisme.
 • Ervaren makelaars:
  Al onze makelaars zijn BIV en CIB gecertifieerd. Bovendien zijn we echte kenners van het vastgoedrecht en van de fiscale regels die op je transactie van toepassing zijn. Stel ons dus zeker alle vragen waar je mee worstelt. Je krijgt bij ons een snel en duidelijk antwoord.
 • Realistische schattingen:
  Je hebt tijdens je verkoopproces nood aan juiste informatie en een realistische schatting. Die vormen de beste basis voor een slimme verkoopstrategie. Met onze ervaring in de regio weten we altijd heel precies in te schatten hoeveel je pand waard is en met welke verkoopprijs je best naar de markt gaat.
 • Ervaring troef:
  Tijdens de bezoeken van je kandidaat-kopers of huurders laten we niets aan het toeval over. Wij kennen je pand tot in de puntjes, weten precies welke troeven we in de verf moeten zetten en buigen de twijfel bij je potentiële koper of huurder bijna altijd om in een overtuigde ‘ja’. Met gefundeerde argumenten.
 • EPC opstellen:
  Het EPC wordt steeds belangrijker voor de verkoop- en verhuurwaarde van je woning. We stellen dat certificaat zélf op.
 • Slimme advertenties:
  Zag je onze felgroene gevelborden al? Die vallen op én stralen veel vertrouwen uit. Dat doen ook onze advertenties online en in de geschreven media: met mooie foto’s en een doordachte omschrijving lokken we veel kopers naar jouw pand.
 • Ruim en discreet netwerk:
  Adverteer je liever niet dat je pand te koop staat? Dan zoeken we discreet in ons ruime netwerk van binnen- en buitenlandse kopers, opgebouwd sinds 1974!

Je EPC als belangrijk verkoopargument

Alle vastgoedadvertenties moeten vandaag de EPC-score van je pand vermelden. Steeds meer kopers zien in dat cijfer een argument om wel of niet voor je pand te kiezen. Met een lage score verhoog je dus je verkoop- en verhuurkansen.

 • Je EPC is een objectief gegeven:
  De energiescore van je pand wordt bepaald door een energiedeskundige op basis van objectieve maatstaven. Belangrijke elementen zijn onder meer de kwaliteit van je verwarmingsketel, je isolatie, de kwaliteit van je ramen, …
 • Verbeter je EPC-score:
  We zijn erkende energiedeskundigen en mogen je EPC dus zelf opstellen. Uiteraard houden we ons daarbij aan de objectieve maatstaven. Maar we kunnen je onderweg heel veel raad meegeven om je score te verbeteren. Als je die ingrepen uitvoert, passen we meteen je EPC-score aan. Zo maak je meer kans op de vastgoedmarkt.
 • Simulatie voor kopers en huurders:
  Voor veel kopers en huurders is een hoge EPC-score een heikel punt. Daarom stellen we hen gerust. We berekenen de EPC-winst van kleine en grote ingrepen onmiddellijk. Zo kunnen ze de EPC-waarde correcter inschatten.

Eigendom verkopen?

Wil je je eigendom verkopen? We nemen deze stress van je over op een professionele en discrete manier.
Vul je gegevens hieronder in en we contacteren je zo snel mogelijk

Mijn gegevens

Bedankt voor je interesse!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Oops! Er is iets fout gelopen, probeer het later opnieuw.

kantoor noord

Tel:  +32 3 651 73 70
Fax: +32 3 652 07 32
Frilinglei 2
2930 Brasschaat
route beschrijving

kantoor antwerpen

Tel:  +32 3 30 30 246
Fax: +32 3 30 30 242
Nassaustraat 1
2000 Antwerpen
route beschrijving

Het team van Metropool Vastgoed

Onze enthousiaste medewerkers helpen u graag verder met deskundig advies, ondersteuning en begeleiding in de verkoop/verhuur van uw eigendom.

Peter Huyghe
BIV 200.531
Zaakvoerder
Contacteer
Paul Meerbergen
BIV 503.031
Zaakvoerder
Contacteer
Merel Raaymakers
BIV 509.332
Erkend vastgoedmakelaar
Contacteer
Anton Steltenpool
BIV 518035
Stagiair-Vastgoedmakelaar
Contacteer

Volg ons op